Jelle Nijdam.
Jelle Nijdam.

Mooi podium in Bladels Wielercafé

Algemeen 87 keer gelezen

REGIO - De troosteloze en desolate omgeving tijdens het wereldkampioenschap in Qatar was weinig sfeervol en niet bepaald een visitekaartje voor de wielersport. De organisatoren van het Bladels Wielercafé willen daar voor wielerliefhebbers een geweldige avond tegenover stellen met het wielercafé in Feesttempel Ambiani in Bladel op vrijdag 18 november.

De organisatoren zijn er weer in geslaagd aansprekende gasten te strikken. Op bezoek komen? Gerry van Gerwen, bekend als oud-wielrenner, rennersmakelaar en directeur van de Milram-ploeg,Twan Castelijns en Stef de Louwere, respectievelijk eerste jaars professioneel wielrenner en neoprof die allebei een goed seizoen achter de rug hebben en daarover vertellen, en Jelle Nijdam, die ook wel Turbo Jelle werd genoemd vanwege zijn weergaloze demarrage in de laatste kilometer waarbij niemand in het peloton in staat was hem weer terug te halen.

Een bezoeker op herhaling is Piet Gijsbers. In 2012 presenteerde hij zijn boek Wielerspiegel, deze keer presenteert hij deel 2 met nieuwe foto’s en verhalen over de wielersport in de Kempen.

Jace van de Ven verzorgt de literaire en humoristische bijdrage van de avond, de muzikale omlijsting wordt verzorgd door Trio Houdoe.

De zaal is open om 18.30 uur, de aanvang om 19.30 uur. Het aantal zitplaatsen is beperkt en vol is vol. De toegang is gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant