<p>Shanti heeft bij haar vorige eigenaar al veel geleerd, ze luistert goed en loopt over het algemeen goed aan de lijn.&nbsp;</p>

Shanti heeft bij haar vorige eigenaar al veel geleerd, ze luistert goed en loopt over het algemeen goed aan de lijn. 

(Foto: Dierenbescherming)

Pittige Shanti zoekt baas die veel wil wandelen

Regio - Shanti, een Mechelse herder van 1 jaar oud, kon helaas niet bij haar eigenaar blijven omdat zij niet goed met kinderen kan omgaan.

Shanti is een hele lieve maar pittige hond met een flinke dosis werklust. Geen hond dus die genoegen neemt met een dagelijks ommetje op het plaatselijke uitlaatveldje. Ze vindt het heerlijk om flinke wandelingen te maken en is heel speels. Andere honden vindt Shanti heel leuk en ze vindt het heerlijk om met ze te spelen en te ravotten.

Shanti zoekt een ervaren, actieve eigenaar die ervaring heeft met dit ras en begrijpt wat zij nodig heeft. Shanti is een hond die niet alleen veel beweging nodig heeft, maar ook veel mentale uitdaging moet hebben door middel van gehoorzaamheidstraining of bijvoorbeeld speuren. Ook plaatst het asiel haar het liefst in een rustige omgeving waar ze niet te veel prikkels krijgt. Een tuin om lekker in te spelen is een vereiste voor Shanti. Kun jij haar dat bieden?

Meer informatie over Shanti is te vinden op:

www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-de-doornakker/dierenopvang/asieldieren/honden/dier/162863

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden