<p>De aanmeldzuilen waar de pati&euml;nten zich kunnen melden voor hun afspraak.&nbsp;</p>

De aanmeldzuilen waar de patiënten zich kunnen melden voor hun afspraak. 

(Foto: MMC)

Snel aanmelden via de aanmeldzuil Máxima MC

Veldhoven - Vanaf vrijdag 4 juni werkt Máxima MC (MMC) met aanmeldzuilen. Bij deze zuilen melden patiënten zichzelf snel en eenvoudig aan voor hun afspraak. Dit doen ze door hun identiteitsbewijs te scannen. Ook kunnen ze hun persoonlijke gegevens bij de aanmeldzuil controleren en, indien nodig, zelf aanpassen. Daarnaast hoeven patiënten door de zuilen niet meer in de rij te staan bij de balie van de polikliniek. De huidige servicepas van MMC komt hiermee te vervallen.

Afspraakticket

Na controle van de persoonlijke gegevens print de aanmeldzuil een afspraakticket. Hierop staat de tijd van de afspraak en het routenummer. Als de patiënt op deze dag meerdere afspraken heeft, staan deze op één afspraakticket vermeld. Met dit ticket lopen patiënten naar de afdeling waar de afspraak plaatsvindt. Hier vinden zij een incheckzuil. De patiënt meldt zich hierop nogmaals aan door de QR-code op het afspraakticket te scannen. Zo weet de zorgverlener dat de patiënt is gearriveerd. De incheckzuil toont in welke wachtkamer de patiënt mag plaatsnemen.

Bij onduidelijkheden zijn gastheren en gastvrouwen aanwezig om patiënten verder te helpen. Zij zijn altijd in de buurt van een aanmeldzuil. Kijk voor meer informatie op: www.mmc.nl/aanmeldzuilen.

Máxima MC Panel

Het klantenpanel van Máxima MC heeft de aanmeldzuilen alvast getest en waardevolle feedback gegeven over het gebruik ervan. Lijkt het u ook leuk om met dit soort projecten mee te denken? Meld u dan aan voor het Máxima MC Panel. Kijk voor meer informatie op: www.mmc.nl/maximamcpanel. U bent van harte welkom.

Brainport ziekenhuis

Máxima MC (MMC) is het brainport ziekenhuis van de regio en heeft twee locaties: hartje Eindhoven en aan de rand van Veldhoven. Onze medewerkers en medisch specialisten dragen dagelijks bij aan het gezonder maken én houden van mensen. We hebben een topfunctie op het gebied van geboortezorg, de behandeling van kanker en revalidatie voor chronisch zieken. Door onderzoek, opleiding en innovatie brengen we onze zorg op een steeds hoger niveau. Met MMC Innoveert bieden we een platform voor vernieuwing van de zorg. MMC is lid van mProve, een initiatief van zes STZ-ziekenhuizen om de zorg dagelijks merkbaar te verbeteren.

www.mmc.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden