<p>Het is zaterdag 12 juni Spelletjesdag bij voetbalvereniging DVS en iedereen kan meedoen</p>

Het is zaterdag 12 juni Spelletjesdag bij voetbalvereniging DVS en iedereen kan meedoen

(Foto:)

‘Club van het jaar’ DVS houdt spelletjesdag

Aalst - Voetbalvereniging DVS is uitgeroepen tot ‘Sportclub van het jaar’ van de gemeente Waalre. De club bedankt iedereen voor het stemmen en het gestelde vertrouwen in de vereniging

DVS heeft afgelopen jaar geprobeerd om, ondanks alle beperkingen, toch alle kansen te benutten om iedereen zoveel mogelijk te laten voetballen. De jeugdspelers hebben onderlinge wedstrijden kunnen spelen, afgewisseld met wedstrijden in een interne mixcompetitie en onderlinge toernooitjes. De senioren mochten uiteindelijk gelukkig ook weer het veld op om te trainen en ook zij mogen inmiddels onderlinge wedstrijden spelen.

Pubquiz

De vereniging verder niet stil gezeten om ook op andere manieren het plezier en de saamhorigheid binnen de club te behouden en zelfs te versterken. Zo is er zaterdag 5 juni weer een online pubquiz voor alle DVS-leden, sponsoren en supporters. Aanmelden kan nogdoor een mail te sturen naar: dvspubquiz@outlook.com.

Spelletjesdag

Zaterdag 12 juni houdt DVS tijdens de Nationale Voetbaldag een gezellige spelletjesdag voor alle basisschoolkinderen in Aalst. Dus niet alleen voor de leden maar voor iedereen die graag een dagje lekker actief bezig wil zijn. Ook kinderen die nog nooit gevoetbald hebben, zijn welkom deze dag.

Tijdens de Spelletjesdag staan voetbal en fun centraal met onder andere voetbaldarts, voetbalflipper, voetvolley, een penaltybokaal en een stormbaan. Voor lunch en fruit wordt gezorgd. De dag op Sportpark De Aalstervelden begint om 10.00 uur en duurt tot 15.00 uur. Deelname is gratis.

Aanmelden

Aanmelden kan tot zaterdag 5 juni door een mail te sturen naar onderstaan adres.

Vermeld in de mail de naam, geboortedatum en de contactgegevens.

dvsvoetbaldag@gmail.com

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden