<p>De nieuwe deelnemers gaan een gedeelte zelf filmen.&nbsp;</p>

De nieuwe deelnemers gaan een gedeelte zelf filmen. 

(Foto: )

RTL4 kampeerprogramma Camp-to-Go zoekt kandidaten

Regio - Na een succesvol eerste tv-seizoen volgt vanaf november 2021 een tweede seizoen van het ‘Camp to Go’ kampeerprogramma op RTL4. Opnieuw mogen verschillende families en stelletjes een nieuwe caravan, vouwwagen, (dak)tent of camper uitproberen. Dit keer in Nederland én Denemarken. En daarvoor worden kandidaten gezocht.

Afgelopen jaar nam de branchevereniging Kampeer en Caravan Industrie (KCI) het initiatief voor het eigen tv-programma Camp to Go op RTL4. Door de hoge kijkcijfers en het enthousiasme vanuit de kampeerbranche, komt een tweede seizoenmet dezelfde presentator, ‘Mister Camping’ Sander Janson.

“Camp to Go startte vorig seizoen met een nieuw tv-format dat niet te vergelijken is met andere kampeerprogramma’s: nieuwe kampeerders die voor het eerst kennismaken met het campingleven en ook zelf filmen”, vertelt Hans Louwers van Camp-to-Go enthousiast. “Dat zorgt voor een persoonlijk inkijkje in hun belevenissen op de camping, op camperplekken en onderweg. Datzelfde format zetten we door in seizoen-2. Bovendien schalen we op van acht naar maar liefst twaalf afleveringen. Tijdens een korte kampeervakantie volgen we 24 gezinnen en koppels om te zien hoe leuk het campingleven is tijdens de komende zomer. Doordat de nieuwe kampeerders een deel van de tv-beelden zelf filmen, kunnen de kijkers de kampeerervaringen met caravan, vouwwagen, camper en (dak)tent van binnenuit meebeleven.”

In seizoen-2 gaat Camp to Go de grens over. Er komen namelijk 4 afleveringen volledig uit Denemarken, een vakantieland met zo’n 400 camping die kindvriendelijk zijn, netjes, vaak midden in de natuur en dichtbij het strand.

Zelf op tv?

De filmopnames zullen plaatsvinden in de maanden augustus en september 2021. Camp-to-Go is gestart met de selectie en casting van kandidaten. Heb jij zin om een lang weekend op een Nederlandse camping te kamperen of wil je zelfs een week geheel gratis richting Denemarken? Meld je dan snel aan via:

www.camp-to-go.nl/tv

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden