<p>Een beeld van een eerdere rommelmarkt van het PMC.</p>

Een beeld van een eerdere rommelmarkt van het PMC.

(Foto: John Kolen)

Geen rommelmarkt PMC Waalre

Waalre - In 2020 kon de grote rommelmarkt van PMC Waalre niet doorgaan, en ook dit jaar is besluit gevallen om de rommelmarkt af te gelasten. Een klein beetje licht aan het einde van de coronatunnel is er inmiddels wel, maar het is echt niet genoeg om begin juni een groot evenement op touw te kunnen zetten.

Het PMC richt nu de pijlen op juni 2022. Hebt u thuis kleine, overtollige (maar goed verkoopbare) spulletjes die u een jaar langer voor ons kunt bewaren? Het PMC stelt dit erg op prijs en is hier blij mee.

Driekoningen

In januari kon het Driekoningen-zingen evenmin georganiseerd worden en dus geen zingende kinderen aan de deur. Het filmpje over de actie op de website leverde toch nog 65 euro op.

Donateursactie

De jaarlijkse donateursactie is elk jaar in maart. De vaste donateurs hebben de Derde Wereld niet in de steek gelaten. Tot nu toe is iets meer dan 2000 euro aan donaties binnengekomen waar het PMC namens de ontwikkelingswerkers in de Derde Wereld, erg dankbaar voor is.

11 projecten

Het PMC is gewend om per jaar ca. 11.000 euro te doneren. Aan elk project dat zij steunt, 1000 euro. Ieder project heeft een binding met Waalre. Nu voor de tweede keer de rommelmarktopbrengst vervalt, gaat het niet lukken om het streefbedrag over te maken. Tot nu toe is slechts 20% van de gebruikelijke inkomsten binnen. Dat is een bittere pil voor de werkers bij de 11 projecten. Ook daar heerst corona, en ook daar hebben mensen het ontzettend moeilijk.

Ideeën gevraagd

Het PMC blijft daarom druk bezig met het bedenken van andere manieren om geld in te zamelen. Hebt u een idee voor een kleine of grote (coronaproof) actie voor het goede doel? Laat het ons weten via een mail naar:

pmcwaalre@gmail.com

Wie wil doneren, kan geld overmaken naar NL31 RABO 0155 7954 65, t.n.v. RK Parochie Heilige Willibrord, inzake PMC Waalre

Meer informatie is te vinden op de website:

www.pmcwaalre.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden