<p>Jelle heeft al heel wat achter de rug en zoekt nu zijn 'forever home'</p>

Jelle heeft al heel wat achter de rug en zoekt nu zijn 'forever home'

(Foto: Dierenbescherming)

Jelle zoekt ervaren baas die weet wat hij nodig heeft

Regio - Jelle is een kruising Picardische herder van 2 jaar oud. Hij was aanvankelijk heel angstig en nergens aan gewend. Inmiddels heeft hij zich al heel goed ontwikkeld en gaat bijvoorbeeld graag mee wandelen.

Hij kan van sommige dingen nog erg schrikken. Onbekende mensen vindt hij nog wel spannend, vooral mannen vertrouwt hij niet zomaar en naar hen kan hij soms flink blaffen. Ook in situaties die Jelle niet helemaal vertrouwt, laat hij dit luid en duidelijk weten. Voor mensen die hij goed kent is Jelle een lieve, enthousiaste hond die graag iets voor ze doet.

Voor Jelle wordt een ervaren eigenaar gezocht die goed begrijpt wat hij nodig heeft. Jelle heeft behoefte aan een rustige omgeving waar hij niet te veel prikkels krijgt dus liever niet bij kinderen of andere huisdieren. Omdat Jelle graag buiten is er de voorkeur voor een woonsituatie met een tuin. Ben jij een actief persoon die tijd en energie steken in deze geweldige hond? Heb jij voldoende ervaring met honden en zoek je een trouwe, waakse vriend voor het leven? Reageer snel of kijk voor meer informatie op:

www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-de-doornakker/dierenopvang/asieldieren/honden/dier/163090

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden