<p>Het terras van LTV Eeckenrode voor coronatijd.</p>

Het terras van LTV Eeckenrode voor coronatijd.

(Foto: )

Zomer Challenge bij Eeckenrode

Waalre - Tennisvereniging Eeckenrode biedt deze zomer tennis aan voor voetballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport.

Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen of mensen die gewoon tennis eens willen proberen of het weer willen oppakken kunnen meedoen aan de Zomer Challenge.

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van drie maanden in de maanden juni, juli en augustus waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Daarnaast volgen de spelers vijf tennislessen onder begeleiding van een gecertificeerde trainer, maar ook een ‘challenge’ zonder tennislessen is mogelijk. Afgesloten wordt met het Zomer Challenge eindtoernooi. De Zomer Challenge is leuk voor iedereen die een zomerstop heeft van een sport of die wil ontdekken hoe leuk tennis is.

Kosten zijn 69 euro (excl. tennislessen 39 euro). Doe je ook mee? Wij dagen je uit om binnen drie maanden klaar te zijn voor het Zomer Challenge eindtoernooi. Voor meer informatie of aanmelden, neem contact op met Lucky van Gennip via secretariaat@eeckenrode.nl.

Meer informatie over LTV Eeckenrode en over de Zomer Challenge is te vinden op:

www.eeckenrode.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden