<p>Mevrouw Kleintjens kreeg de versierselen van burgemeester Jan Boelhouwer.</p>

Mevrouw Kleintjens kreeg de versierselen van burgemeester Jan Boelhouwer.

(Foto: Jurgen van Hoof)

Ursula Kleintjens-Schots benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Waalre - Mevrouw Ursula Kleintjens-Schots (68) uit Waalre is bij gelegenheid van de jaarlijkse Lintjesregenbenoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Boelhouwer reikte op afstand de versierselen uit bij de voordeur van de woning van gedecoreerde met inachtneming van de corona-maatregelen.

Mevrouw Kleintjens-Schots (68) was tot haar pensionering in 2017 werkzaam als secretaresse bij het Kantoor Witlox-van de Boomen in Waalre. Naast haar baan zet zij zich sinds 2001 in als vrijwilliger bij de Waalrese Lawn Tennis Vereniging als coördinator voor het onderhoud aan het gebouw, huishoudelijke taken en de barbezetting. Van 2001-2017 was zij ook lid van de paviljoencommissie. Zij organiseerde onder andere de cursus Instructie Verantwoord Alcohol (IVA) schenken. Sindsdien is zij organisator van het 10-daagse Open Toernooi en het 50+ Gezelligheidstoernooi.

Voedselbank en De Zonnebloem

Sinds 2016 is mevrouw Kleintjens-Schots vrijwilliger bij de Stichting Voedselbank Aalst-Waalre. Ze ondersteunt de wekelijkse verdeling van levensmiddelen en regelt extra activiteiten voor de kinderen zoals een bezoek aan de speeltuin of gratis kunnen deelnemen aan de jeugdvakantieweek.

In 2017 werd mevrouw Kleintjens-Schots vrijwilliger bij de Waalrese afdeling van de Vereniging ‘De Zonnebloem’ waar zij sindsdien de functie van penningmeester vervult. Ze gaat op bezoek bij ouderen en eenzamen en is medeorganisator van diverse activiteiten.

Tenslotte is mevrouw Kleintjens-Schots sinds vorig jaar ook vrijwilliger bij de Stichting Speeltuin ‘De Klimbim’ waar zij actief is als toezichthouder en (een deel van) het onderhoud aan de accommodatie verzorgt.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden