<p>Alle trainers van RKVV Waalre kregen een nieuwe jas met het nieuwe logo van de club.</p>

Alle trainers van RKVV Waalre kregen een nieuwe jas met het nieuwe logo van de club.

(Foto: )

RKVV Waalre maakt nieuw logo bekend

Waalre - Voetbalvereniging RKVV Waalre maakte tijdens het Oranjefestival haar nieuwe clublogo bekend. Het 100-jarig bestaan van de club was de perfecte aanleiding het logo aan te passen aan de huidige tijd. Het nieuwe logo werd tijdens het Oranjefestival op sportpark Hoeveland gepresenteerd. 

Volgens de Waalrese voetbalvereniging kon het huidige logo wel een update gebruiken. Voorzitter Paul Lavrijssen: “Met een knipoog naar onze prachtige historie gaan we op volle kracht vooruit. Dat gaat met dit logo zeker lukken.”

Het logo

In het nieuwe logo zijn aspecten van het huidige logo verwerkt. Dat alles in een modern jasje met een krachtige uitstraling. Het logo is voorzien van een stoer lettertype en het jaar van oprichting (1920) is erin verwerkt. De zwart witte strepen verwijzen naar de kenmerkende clubkleuren. Dat de strepen schuin staan, verwijst naar de houding van de voetballer op het vorige logo.

 Feestelijke bekendmaking 

Het was de bedoeling om het nieuwe logo tijdens het feestweekend in 2020 ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan, te lanceren. Door corona vond dit geen doorgang.

Helaas werden er de afgelopen maanden ook geen andere activiteiten georganiseerd om het logo feestelijk bekend te maken. Gelukkig was daar: het Oranjefestival. Een open training die de jeugdcommissie van RKVV Waalre organiseerde in samenwerking met de KNVB. Paul: “Dit was het uitgelezen moment om samen met de toekomst van onze vereniging, de enthousiaste jeugdleden, het nieuwe logo te onthullen.”

Nieuwe kleding

Op deze dag kregen alle aanwezige jeugdleiders en -trainers nieuwe jassen en shirts, uiteraard voorzien van het nieuwe clublogo en het logo van hoofdsponsor Albert Heijn.

https://rkvvwaalre.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden