<p>Ze vindt alle speelgoed leuk, maar favoriet zijn knuffelbeesten die ze lekker kan slopen, de flos en natuurlijk de tennisbal.&nbsp;</p>

Ze vindt alle speelgoed leuk, maar favoriet zijn knuffelbeesten die ze lekker kan slopen, de flos en natuurlijk de tennisbal. 

(Foto: Dierenbescherming)

Shanti houdt van veel beweging en ‘werkt’ graag

Regio - Shanti, een Mechelse herder van 1 jaar, kon niet bij haar eigenaar blijven omdat zij niet goed met kinderen kan omgaan. Shanti is een hele lieve maar pittige hond met een flinke dosis werklust.

Shanti is dus geen hond die genoegen neemt met een dagelijks ommetje op het plaatselijke uitlaatveldje. Ze vindt het heerlijk om flinke wandelingen te maken en is heel speels. Andere honden vindt Shanti erg leuk en ze vindt het heerlijk om met ze te spelen en te ravotten.

De Doornakker zoekt voor Shanti een ervaren, actieve eigenaar die ervaring heeft met dit ras en begrijpt wat zij nodig heeft. Shanti is een hond die niet alleen veel beweging nodig heeft, maar ook veel mentale uitdaging moet hebben door middel van gehoorzaamheidstraining of bijvoorbeeld speuren. Ook plaatst het opvangcentrum haar het liefst in een rustige omgeving waar ze niet te veel prikkels krijgt. Een tuin om lekker in te spelen is een vereiste voor Shanti. Kun jij haar dat bieden? Kijk voor meer informatie op:

www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-de-doornakker/dierenopvang/asieldieren/honden/dier/162863

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden