<p>Luc Severijnen, directeur-bestuurder van ’thuis met het certificaat PSO.&nbsp;</p>

Luc Severijnen, directeur-bestuurder van ’thuis met het certificaat PSO. 

(Foto:)

‘thuis behaalt het PSO-keurmerk

Regio - ’thuis heeft onlangs het PSO-keurmerk behaald. PSO staat voor Prestatieladder Socialer Ondernemen. Het is het meetinstrument en keurmerk van TNO dat de mate van inclusief en sociaal ondernemen meet en zichtbaar maakt. Het doel van de PSO is om meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op een duurzame en een kwalitatief goede wijze aan werk te helpen. Het keurmerk kent meerdere prestatieniveaus en ’thuis heeft het hoogste niveau behaald, trede 3.

“We zijn hartstikke blij en trots dat we trede 3 van het PSO-keurmerk hebben behaald. Wij vinden een maatschappij waarin iedereen meedoet heel belangrijk en daar willen we ons steentje aan bijdragen. Dit keurmerk bevestigt dat we onze maatschappelijke taak serieus nemen en dat we het goed doen,” zegt Luc Severijnen, directeur-bestuurder van ‘thuis.

‘thuis biedt onder andere werkgelegenheid aan mensen die op de gewone arbeidsmarkt minder tot geen kansen krijgen. Ook geeft zij mensen die al langere tijd werkeloos zijn een nieuwe kans.

Kijk voor meer informatie over PSO op:
www.pso-nederland.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden