<p>Zaterdag 10 april houdt RKVV Waalre een uniek Oranjefestival voor de jeugd.</p>

Zaterdag 10 april houdt RKVV Waalre een uniek Oranjefestival voor de jeugd.

(Foto: )

RKVV Waalre organiseert uniek Oranjefestival

Waalre - Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar de lokale voetbalvereniging. Om geïnteresseerde jongens en meiden de kans te geven de vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseert RKVV Waalre op zaterdagochtend 10 april een uniek Oranjefestival op sportpark Hoeveland. Hierbij beleven leden en niet-leden, in de leeftijd van 4 tot 12 jaar, samen veel ‘Oranje’-plezier.

RKVV Waalre werkt in de organisatie van dit gratis Oranjefestival samen met de KNVB, de Nederlandse voetbalbond. Om de verenigingen, rondom het komende EURO2020, te ondersteunen bij het werven van nieuwe leden bij de jongste jeugd, heeft de KNVB een speciale activiteit uitgewerkt voor de verenigingen. De verenigingen ontvangen hierin allerlei hulpmiddelen, waaronder speciale Oranje-hesjes en een uitgewerkt draaiboek van het Oranjefestival.

Voetballen als Oranje!

De spelers van Oranje en speelsters van de OranjeLeeuwinnen ondersteunen deze festivals, ook zij zijn namelijk ooit begonnen als jong meisje of jongen bij één van de lokale amateurverenigingen. Zij erkennen het belang van veel sporten en bewegen op jonge leeftijd en stimuleren dat veel jonge kinderen gaan voetballen bij een vereniging. Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier gestart!

Aanmelden

Aanmelden voor de activiteit is heel makkelijk. Op het platform www.knvb.nl/alsoranje staan alle Oranjefestivals vermeld en wanneer je zoekt op RKVV Waalre komt ons Oranjefestival naar voren. Daar vind je dan de mogelijkheid om je in te schrijven. Vanuit RKVV Waalre volgt dan een bevestiging. Een paar dagen voor het Oranjefestival ontvang je de details. Dit festival is gratis voor leden en niet-leden tussen de 4 en 12 jaar.

De rechtstreekse link naar het festival van RKVV Waalre:

https://www.knvb.nl/oranjefestival/waalre/340

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden