Foto: Unknown

Op afspraak sfeer proeven bij De Rooi Pannen

Regio - De Rooi Pannen is een scholengemeenschap met vmbo- en mbo-opleidingen op het gebied van handel & ondernemen, horeca, toerisme & recreatie, vormgeving en marketing & evenementen.

De school heeft vestigingen in Tilburg, Eindhoven en Breda en toekomstige leerlingen kunnen hier sfeer komen proeven. Iedere afdeling heeft een eigen gebouw met eigen personeel, waardoor studenten zich snel thuis voelen. Respect en aandacht voor elkaar vindt de school belangrijk. Ook een juiste beroepshouding en op een goede manier met mensen omgaan is onmisbaar voor een succesvolle carrière. Voor de beroepen waarvoor De Rooi Pannen opleidt, is behoefte aan mensen met lef, die initiatief durven nemen en creatief en vernieuwend denken.

Maar De Rooi Pannen is meer dan een school. Boodschappen doen in het winkelcentrum, overnachten in een hotel of een eten in een restaurant. De studenten ontvangen graag de gasten in de praktijkfaciliteiten van De Rooi Pannen. Daarnaast hecht de school veel waarde aan goede contacten met het bedrijfsleven. Behalve stages bij gerenommeerde bedrijven in binnen- en buitenland komen leerlingen in contact met het werkveld via gastlessen en bedrijfsbezoeken.

Wil jij ‘in het echt’ sfeer proeven bij De Rooi Pannen? Goed nieuws: dat kan! De Rooi Pannen verwelkomt je graag, maar wel op een veilige manier. Dat betekent dat je een plekje moet reserveren via:

www.derooipannen.nl/sfeerproeven

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden