<p>Cornelie Kaptein (voorzitter M.H.V. DVS) en Marcel Balkestein (eigenaar MB Hockeyschool) genieten van de succesvolle samenwerking.</p>

Cornelie Kaptein (voorzitter M.H.V. DVS) en Marcel Balkestein (eigenaar MB Hockeyschool) genieten van de succesvolle samenwerking.

(Foto:)

Tophockeyclinic MB Hockeyschool

Waalre - De afgelopen 6 jaar maakt de MB Hockeyschool van oud-international Marcel Balkestein gebruik van de velden van M.H.V. DVS voor zijn hockeyschool en -kampen. Zondag 21 februari verzorgde de MB Hockeyschool, tegen gereduceerd tarief, een Tophockeyclinic voor de jeugd van DVS.

“Allereerst zijn we als MB Hockeyschool dankbaar dat we al zes jaar samen mogen werken met de mooie club M.H.V. DVS. We beseffen dat we wellicht op maandag en woensdag (de dagen van de MB Hockeyschool) het veld bezetten. Maar met deze ‘goedkopere’ clinic die normaal gesproken 15 euro kost, proberen we wat terug te doen. En natuurlijk door de leden gebruik te laten maken van onze materialen”, aldus Marcel Balkestein.

In totaal hadden 92 kinderen zich aangemeld voor deze mooie en leerzame dag. In kleine groepjes kregen ze training van zeer kundige trainers. Een week van te voren waren er nog wat zorgen over het weer, maar op de dag zelf scheen het zonnetje volop en werd de 20°C aangetikt.

Na de training van bijna 2 uur was het tijd voor een lekker versnapering. De sponsorcommissie had bij Albert Heijn Den Hof geregeld dat er voor elke deelnemer een pakje chocolademelk, een stuk fruit en een koek was. Albert Heijn heeft daar op eigen initiatief zelfs nog een ijsje aan toegevoegd.

www.dvshockey.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden