<p>Miriam Maas en Jennifer Bernaerts, kinderverpleegkundigen bij de villa genieten met de kinderen op de erkerbank.&nbsp;</p>

Miriam Maas en Jennifer Bernaerts, kinderverpleegkundigen bij de villa genieten met de kinderen op de erkerbank. 

(Foto: )

Erkerbank Villa ExpertCare dankzij statiegeldactie

Enige tijd geleden nam Jennifer Bernaerts namens Villa ExpertCare Waalre, met veel plezier de bloemen en een cheque van Carl van der Aalst in ontvangst. Die cheque is welbesteed.

Waalre - AH De Bus haalde 1.330,30 euro statiegeld op waarmee Villa ExpertCare Waalre een wens in vervulling kon laten gaan. Er is een op maat gemaakte erkerbank geplaatst waardoor de kinderen kunnen relaxen, spelen en knuffelen.

Niet alleen is het een mooie aanvulling in het huis maar ook kan op deze manier de omgeving Waalre-dorp meer betrokken worden bij de Villa. De kinderen zwaaien niet alleen naar hun ouders die hen op komen halen en brengen maar ook naar de voorbijgangers wat maakt dat de Villa nog meer onderdeel is van de Markt in Waalre.

Miriam Maas en Jennifer Bernaerts, kinderverpleegkundigen bij Villa ExpertCare: “Wij willen Carl van der Aalst, AH de Bus en alle inwoners van Waalre die aan ons hebben gedoneerd enorm bedanken! Wij zijn trots en enorm blij met deze gift en realisatie.”

Meer weten?

https://expertcare.nl/villa-expertcare/villa-expertcare-waalre/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden