Online informatie-avond zonnepanelen


<p>De Groene Zone wil het voor iedereen mogelijk maken om zonnepanelen aan te schaffen.</p>

De Groene Zone wil het voor iedereen mogelijk maken om zonnepanelen aan te schaffen.

(Foto: )

Online informatie-avond zonnepanelen

Waalre - Dinsdag 23 februari is er een online informatieavond over het gemeentelijke zonnepanelenproject De Groene Zone, bedoeld voor inwoners uit de twaalf deelnemende gemeenten. Eén van de voordelen van het project is dat inwoners zelf geen geld beschikbaar hoeven te hebben.

Tijdens de informatieavond ontvangen de deelnemers meer informatie over de werking van zonnepanelen, het proces van aanmelding tot plaatsing en over de service, garantie en onderhoud. Daarnaast is er ruimte om vragen te stellen via de chat. Deze worden na afloop van de presentatie beantwoord.

Aanmelden voor de informatieavond kan via www.degroenezone.nl. Na aanmelding volgt een bevestigingsmail met deelnamelink. Direct aanmelden voor een offerte op maat kan via www.degroenezone.nl/meld-me-aan.

De Groene Zone is een initiatief van 12 gemeentes in de regio Zuidoost Brabant en heeft als doel om in twee jaar tijd 7000 woningen te voorzien van zonnepanelen. Huiseigenaren die meedoen aan dit initiatief worden volledig ontzorgd. Technische kennis en inzet van eigen geld is niet nodig. Inwoners kunnen geld lenen tegen een lage rente van 1,35%. Het contract sluiten ze af met de gemeente. 

De deelnemende gemeenten zijn: Eindhoven, Asten, Best, Cranendonck, Deurne, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Laarbeek, Someren, Son en Breugel, Valkenswaard en Waalre. 

Meer informatie:

www.degroenezone.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden