Alzheimer Café online te bekijken


<p>Caf&eacute;-zaal De Dommelstroom aan de Bergstraat in Valkenswaard waar normaal gesproken het Alzheimer Caf&eacute; bij elkaar komt.</p>

Café-zaal De Dommelstroom aan de Bergstraat in Valkenswaard waar normaal gesproken het Alzheimer Café bij elkaar komt.

(Foto: )

Alzheimer Café online te bekijken

WAALRE - Een nieuwe, digitale editie van het Alzheimer Café Valkenswaard/Waalre staat online en is te bekijken via de website: www.alzheimer-nederland.nl/regios/alzheimer-cafe. Via de rode en onderstreepte tekst ‘bij jou in de buurt’ kunt u dan doorklikken.

Dit keer is de gast Sacha van Delft. Zij is wijkverpleegkundige bij Buurtzorg. Er zijn mensen met Alzheimer die al hulp van een wijkverpleegkundige krijgen. Zij gaat in op vele vragen die jij misschien ook zou willen stellen.

Alzheimer Café Valkenswaard/Waalre is een activiteit van Alzheimer Nederland. Het wordt mogelijk gemaakt dankzij een team vrijwilligers. Tevens mede dankzij bijdragen van de gemeenten Waalre en Valkenswaard. De digitale vorm is tot stand gekomen dank zij Schaffels Advies en Projectmanagement.

Wilt u graag persoonlijk geïnformeerd worden over de activiteiten? Neem dan contact op. Voor Waalre met Maria van Engelen, tel. 06-25 76 24 01 of mail naar: MvEngelen@waalre.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden