Java zoekt een eigen roedel waar ze zichzelf mag zijn


<p>Java heeft grote stappen gemaakt in haar ontwikkeling en zou nu heel graag naar een eigen roedel willen.&nbsp;</p>

Java heeft grote stappen gemaakt in haar ontwikkeling en zou nu heel graag naar een eigen roedel willen. 

(Foto: Dierenbescherming)

Java zoekt een eigen roedel waar ze zichzelf mag zijn

Voor Java (circa twee jaar oud) wil het vinden van een baas helaas maar niet lukken en dat terwijl De Doornakker zó trots is op de vorderingen die ze al heeft gemaakt.

REGIO - Java kwam begin vorig jaar als zwerver in het asiel. Ontzettend bang voor alles en iedereen en had duidelijk nog niets van de wereld gezien. Om haar de kans te geven zich te ontwikkelen, is Java naar een gastgezin gegaan, waar ze sinds een aantal maanden verblijft. Zij leeft daar in een grote roedel honden die alle ruimte hebben en voelt zich daar prettig, speelt en is soms zelfs ondeugend.

Mensen vindt Java nog erg spannend. Het is nog moeilijk te zien, maar onder de angst lijkt een lieve, zachtaardige hond te zitten. Java gaat vooruit, maar met hele kleine stapjes. Ze heeft nog een lange weg te gaan en zal de tijd en de rust moeten krijgen om zich te ontwikkelen en te leren dat mensen niet zo eng zijn als ze denkt. Het opvangcentrum zoekt voor Java één of maximaal twee lieve baasjes die veel geduld en begrip hebben. Wil je meer over haar weten? Meer informatie:

www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-de-doornakker/dierenopvang/asieldieren/honden/dier/156037

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden