Stoere Jelle zoekt ervaren baas met huis en tuin


<p>De Picardische herder staat bekend als een goede waakhond en is meestal geen allemansvriend. &nbsp;</p>

De Picardische herder staat bekend als een goede waakhond en is meestal geen allemansvriend.  

(Foto: Dierenbescherming.)

Stoere Jelle zoekt ervaren baas met huis en tuin

Jelle (2) is een kruising Picardische herder en in de opvang gekomen omdat hij niet goed werd verzorgd. Jelle was aanvankelijk heel angstig en nergens aan gewend. Inmiddels heeft hij zich al heel goed ontwikkeld.

REGIO - Hij gaat graag mee wandelen, al kan hij nog erg schrikken. Onbekende mensen vindt Jelle spannend, vooral mannen vertrouwt hij niet zomaar en dan kan hij soms flink beginnen te blaffen. Ook in situaties die Jelle niet helemaal vertrouwt laat hij dit luid en duidelijk weten. Naar de mensen die hij goed kent is Jelle een lieve, enthousiaste hond die graag iets voor je doet.

Voor Jelle zoeken wij een ervaren eigenaar die goed begrijpt wat Jelle nodig heeft. Een rustige omgeving waar hij niet te veel prikkels krijgt dus liever niet bij kinderen of andere huisdieren. Omdat Jelle graag buiten is, gaat de voorkeur uit naar een woonsituatie met een tuin.

Ben jij een actief persoon en wil jij tijd en energie steken in deze geweldige hond? Heb jij voldoende ervaring met honden en zoek je een trouwe, waakse vriend? Meer informatie:

www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-de-doornakker/dierenopvang/asieldieren/honden/dier/160163

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden