Feelgood workshop


<p>Een tekening van een HSP-kind, een regenboogbeest.&nbsp;</p>

Een tekening van een HSP-kind, een regenboogbeest. 

(Foto: M.Horjus)

Feelgood workshop

WAALRE - Jolien Ballhaus, HSP trainer & coach organiseert tijdens tijdens de twee weken van de schoolsluiting, een drietal workshops voor kinderen. Even een moment van onderdompelen in positiviteit en kracht, andere kinderen ontmoeten, even weg van thuis en bezig zijn met dingen waar ze blij van worden. Positieve gedachten geven positieve gevoelens.

Wat gaan ze doen; verschillende werkvormen onder andere Schatgravers regenbogen (helpende gedachten formuleren aan de hand van tekenen en een spel), talentgesprekken voeren, aan de slag met positieve affirmaties en meer. Ieder kind kan dus ook meerdere keren meedoen, omdat Jolien verschillende werkvormen gebruikt tijdens de diverse workshops.

De workshops zijn voor kinderen van 7-12 jaar en er is plek voor maximaal 5 kinderen. De locatie is de praktijkruimte nabij ‘t Hazzo. De volgende data staan nu gepland donderdag 7, maandag 11 en donderdag 14 januari, alle dagen van 15.00 tot 17.00 uur. De kosten bedragen 30 euro. Per workshop is er 1 bonusplek beschikbaar. Wil je wel graag dat jouw kind mee kan doen, maar kan je dit niet betalen, neem dan contact op via een PB op de Facebookpagina.

Aanmelden kan eveneens via een persoonlijk bericht via de Facebookpagina. Meer informatie:

www.facebook.com/gevoeligekinderen

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden