Jubilarissen bij Harmonie Juliana


Foto:

Jubilarissen bij Harmonie Juliana

WAALRE - Harmonie Juliana heeft nog net voor kerst, haar jubilarissen feestelijk in het zonnetje gezet. 

Hans Faasen en Jack Stokmans zijn beide 60 jaar lid bij Harmonie Juliana. Waar Hans op jonge leeftijd als klarinettist begon, speelt hij nu baritonsaxofoon binnen het harmonieorkest. Ook heeft hij op de achtergrond veel taken vervuld. Eén daarvan is het beheer van het instrumentarium, een belangrijke taak binnen het orkest. Jack Stokmans is jaren het boegbeeld van de vereniging geweest als tambour-maître en is 34 jaar bestuurslid geweest. Jack is erelid van Harmonie Juliana.

Yvonne van Agt en Ted van der Aalst zijn gehuldigd voor hun 25-jarig jubileum. Ted is lid van de slagwerkgroep en is tevens actief op de achtergrond. Hij rijdt iedere week vanuit Houten naar Waalre om geen repetitie te missen. Yvonne van Agt is klarinettiste bij het harmonieorkest. Yvonne is het voorbeeld van beginnen met muziek op latere leeftijd. Yvonne is altijd aanwezig, zij combineert dit met haar drukke baan in de zorg.

René van Grootel is 12,5 jaar lid en actief bij de slagwerkgroep. Ook René heeft zijn steentje bijgedragen binnen het bestuur en nu nog steeds binnen de slagwerkgroepcommissie. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden