<p>Burgemeester Boelhouwers op bezoek bij Sinterklaas</p>

Burgemeester Boelhouwers op bezoek bij Sinterklaas

(Foto: VVDJ)

Sinterklaas en de Pieten zijn er!

Traditioneel verzorgt de Vereniging voor de Jeugd, het Sinterklaasfeest in Waalre op een feestelijk manier. Vanwege corona is het programma aangepast. De gezondheid van alle inwoners, Sinterklaas, zijn Pieten en alle vrijwilligers heeft uiteraard de allerhoogste prioriteit.

WAALRE - Een echte intocht kon er dan ook niet zijn maar daar heeft de VVDJ wat op gevonden zoals te zien is op de Facebookpagina van de vereniging. In de komende weken staat er nog het een en ander op het programma

Zondag 22 november

Sinterklaas brengt de bewoners van De Hoevenakkers om 11.45 uur een kort bezoek ‘in de tuin’. In de middag brengt Sinterklaas een digitaal bezoek aan de kinderen van Villa ExpertCare Waalre.

28 en 29 november

De traditionele rondgang kon helaas ook niet doorgaan. Sinterklaas zal samen met de VVDJ er wel voor zorgen dat in het weekend van 28 en 29 november de snoepzakjes bezorgd worden. In verband met corona vinden de leden van de vereniging het niet gepast om nu aan de deur te komen om te inventariseren hoeveel snoepzakjes tijdens de rondgang nodig zijn. Zij houden daarom de lijst van 2019 aan. De snoepzakjes zetten de leden bij de deur, zodat alles coronaproof gebeurt.

Donderdag 3 december

Deze donderdag brengt de Sint een digitaal bezoek aan Kindcentrum de Wilderen. Ook dit bezoek is dus anders dan anders. De Hoofdpiet en zijn Hulppieten zijn samen met de school volop bezig om een speciaal programma te maken dat zowel leuk als veilig is.

Vrijdag 4 december

Sinterklaas brengt een bezoek aan kinderopvang Betsie Boe.    

In verband met de corona-ontwikkelingen kan het programma nog wijzigen. Houd daarom Facebook en Instagram in de gaten voor het laatste nieuws.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden