<p>Ramon van Hoof van Juwelier van Hoof, die ook meedoet aan de actie.</p>

Ramon van Hoof van Juwelier van Hoof, die ook meedoet aan de actie.

(Foto:)

Krasactie winkelplein Den Hof

De BIZ (Bedrijven Investeringszone) Den Hof houdt in de komende maanden een krasactie voor het winkelplein Den Hof in Aalst-Waalre. In de maanden november tot en met januari maken bezoekers kans op leuke prijzen, waaronder de hoofdprijs van 500 euro.

WAALRE - “Met deze actie hebben de winkeliers de handen ineengeslagen om publiek naar het winkelcentrum te trekken”, aldus Menno Bertram, penningmeester BIZ Den Hof. Hij vervolgt: “Op die manier proberen we de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken. Door de coronacrisis hebben de meeste winkeliers het zwaar. Met deze krasactie willen we van de feestdagen, een feest voor iedereen maken; voor bezoekers en voor winkeliers.”

Winkans 1 op 3

Het merendeel van de ondernemers aan het winkelplein Den Hof doet mee met deze actie. De komende feestdagen kan de bezoeker hiermee zijn voordeel doen. Deze actie is begin november van start gegaan en loopt tot en met 31 januari 2021. Bij de deelnemende winkels ontvangen klanten bij aankoop van 10 euro of meer een kraslot. Eén op de drie loten bevat een prijs, beschikbaar gesteld door de winkeliers.

De BIZ

De ondernemers van winkelcentrum Den Hof in Waalre vormen vanaf 2018 een BIZ. Deze BIZ bestaat uit circa 90 ondernemers en vastgoedeigenaren. Hiermee heeft het winkelcentrum structurele inkomsten verkregen. Bovendien worden een visie en activiteitenplan ontwikkeld voor de komende vijf jaar en is er sprake van een sterkere stem tegenover gesprekspartners.

Winkelplein De Hof heeft een eigen Facebookpagina:

www.facebook.com/denHofwaalre/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden