<p>Clubmanager Rivelino Dumas.</p>

Clubmanager Rivelino Dumas.

(Foto: )

Cardo Waalre bestaat een jaar

Het is alweer een jaar geleden dat sportcentrum Cardo Waalre de deuren opende voor Waalre en omgeving. “En dat hebben we geweten,” aldus de eigenaren Marc Camerik en Richard Carli.

WAALRE - “Na een daverende start, waarbij we binnen twee maanden al vijfhonderd leden mochten inschrijven, konden we dit gerust een groot succes noemen.” De 24/7 formule, waarbij je letterlijk ieder moment van de dag kunt sporten, blijkt een behoefte te vervullen waar veel vraag naar is.

Naast de ultramoderne apparatuur, waarbij al je trainingen en je vooruitgang te zien zijn in een handige app, zorgt de aankleding van het centrum ervoor dat je niet in een alledaagse fitnessclub traint. De combinatie van de sfeervolle verlichting en het design, maken van trainen een bijzondere belevenis.

Een corona-alternatief

Op het moment dat het zeshonderdste lid werd aangetikt, raakten Nederland en de rest van de wereld in de greep van het coronavirus; met als gevolg een landelijke lockdown. Een verplichte sluiting van de clubs was een feit.

“Stilzitten zit niet in ons DNA,” geeft clubmanager Rivelino Dumas aan. “We willen graag een onderdeel zijn van de oplossing en niet van het probleem. Voldoende beweging en een gezonde levensstijl dragen daaraan bij,” aldus Dumas, die inmiddels al een bekend gezicht is in het Waalrese.

Vandaar dat er, na een paar dagen van bezinning, direct plannen werden gemaakt om toch op een of andere manier de enthousiaste leden te laten sporten. Al snel realiseerde het sportcentrum online lessen en op het moment dat er buiten weer gesport mocht worden, is er direct een outdoor fitness area gebouwd. “Hier konden onze leden naar hartenlust hun vertrouwde training weer oppakken.”

Cardo Healthcare

Naast de sportgelegenheid heeft ook Cardo Healthcare, ondanks alle coronaproblematiek, een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het welzijn van vele waalrenaren in deze hectische tijd.

Inmiddels is het team uitgegroeid tot een mooie combinatie van een vijftal therapeuten; uiteenlopend van fysio- en podo- tot cesartherapie. Behandelingen zoals shockwave en echografie behoren onder andere ook tot de mogelijkheden.

Een nieuwe aanwinst

“Ondertussen zijn we alweer een jaar geopend en zijn we hard op weg richting de 750 leden; iets wat we, zeker gezien het turbulente jaar, absoluut niet meer hadden verwacht!”

En er is weer nieuwe activiteit is gelanceerd, Cardo Xclusive: personal training & more. In deze exclusieve private gym kan je samen met jouw personal trainer werken aan je doelstelling. Alleen, met een vriend of vriendin, of in een klein groepje; het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Dank aan de leden

“Dat we een jaar open zijn moet uiteraard gevierd worden! Dit hadden we graag groots gedaan met onze leden, maar door alle coronamaatregelen moeten we dit helaas voorlopig voorbij laten gaan.” Wel heeft het sportcentrum een geweldige aanbieding ter viering en dank; schrijf nu in en sport tot 2021 gratis. Dit geldt voor zowel de vestiging in Waalre als in Veldhoven.

Het personeel van sportcentrum Cardo is dankbaar voor het afgelopen jaar. “Waalre en omgeving, bedankt voor jullie vertrouwen en tot snel in een van onze vestigingen!”

Cardo Waalre is gevestigd aan de Van Dijklaan 3 in Waalre.

www.cardo.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden