<p>De tabaksspeciaalzaak aan de Kerkhoflaan in Waalre gaat door.</p>

De tabaksspeciaalzaak aan de Kerkhoflaan in Waalre gaat door.

(Foto: )

Tabakspeciaalzaak gaat door

WAALRE - Horecagroothandel Van Hoof-Swinkels uit Valkenswaard heeft Tabakspeciaalzaak Habraken in Waalre overgenomen zodat deze wordt voortgezet. Na tal van jaren de leverancier van Jeanne Habraken te zijn geweest, is de groothandel dan ook zeer verheugd dat zij nu deze authentieke Tabakspeciaalzaak geheel onder hun hoede kunnen nemen.

De overname brengt geen merkbare veranderingen met zich mee. Buiten het feit dat het vertrouwde gezicht van Jeanne Habraken niet meer dagelijks in de winkel te zien zal zijn en een enkele wijziging in de openingstijden, zal er verder niets tot weinig veranderen.

Het productenaanbod is verruimd. Ook aan de coronaregels is gedacht; maximaal 2 klanten in de winkel, bij de ingang staat een zuil met desinfectant en er hangt plexiglas bij de kassa.

Wie liever niet naar de winkel komt en woont in Aalst- Waalre Dommelen of Valkenswaard kan gebruikmaken van de bezorgservice, Vanaf vijf trays frisdrank of bij een minimale afname van een slof sigaretten wordt de bestelling bij de deur afgegeven.

Tabakspeciaalzaak Habraken biedt een breed assortiment tegen de juiste prijzen. Met de gratis parkeerplaats voor de deur is een bezoekje de moeite waard.

Tabakspeciaalzaak Habraken is gevestigd aan het vertrouwde adres aan de Kerkhoflaan 1a in Waalre

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden