<p>Rauw Impro zoekt deelnemers.&nbsp;</p>

Rauw Impro zoekt deelnemers. 

(Foto: Werner Rutten)

Rauw Impro zoekt spelers en muzikant

AALST-WAALRE - Improvisatiegroep Rauw Impro uit Aalst-Waalre zoekt vanaf januari 2021 nieuwe spelers die het leuk vinden om tweewekelijks mee te trainen op de donderdagavond (met inachtneming van de corona-richtlijnen).

Tijdens een training wordt er geoefend met improvisatiespel onder leiding van verschillende regisseurs en in verschillende thema’s. Toneelervaring is niet nodig, spel-enthousiasme wel.

Uiteindelijk is het de bedoeling om na ongeveer een jaar trainen, improvisatievoorstellingen te kunnen geven, gebaseerd op het tv-programma ‘De Vloer op’. Vast element is dat het publiek mede bepaalt hoe de voorstelling verloopt. Voorstellingen met veel humor, vaart en onverwachte wendingen.

Hiervoor zoekt Rauw Impro ook nog een improvisatie-muzikant, die af en toe mee kan trainen en de losse scenes spontaan van passende muziek kan voorzien.

Informatie-avond

Donderdag 3 december om 20.00 uur is er een informatieavond, waarbij meteen kennis gemaakt kan worden met de huidige spelersgroep (18+). Meer info en aanmelden, mail naar: 

impro@rauwtheater.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden