Foto:

Briljanten bruidspaar Nol en Ineke van Gennip

Nol en Ineke van Gennip vieren zondag 8 november hun 65-jarig huwelijksfeest. Een briljanten bruidspaar is altijd bijzonder.

Nol en Ineke trouwden in Helmond toen ze beide 24 jaar oud waren. Ineke komt uit Helmond, Nol uit Eindhoven. Ze ontmoette elkaar tijdens Carnaval in Helmond en zijn daar zijn ze in 1955 ook getrouwd. Als woonplaats werd echter Eindhoven gekozen. Dat werd In 1969 Waalre en daar wonen ze nu nog steeds. Het huwelijk bracht twee zonen voort en later twee kleindochters.

Nol komt uit een familie waarin elke oom een eigen busbedrijf had. Na het huwelijk kozen zij voor het vliegtuig om mensen naar zonnige bestemmingen te brengen. Echt pionieren want vliegvakanties waren eind jaren vijftig, begin jaren zestig helemaal nieuw. Touroperator FIT vliegreizen groeide al snel uit tot de grootste van Nederland met Nol en Ineke aan het roer.

Nadat ze stopten en het bedrijf opging in een grote landelijke organisatie hield de bruidegom zich nog met allerlei zaken bezig en ging de bruid Frans studeren.

Ze staan nog steeds volop in het leven. Puzzelen, bridge, literatuurclubje en het volgen van het tennis zijn hobby’s maar ze genieten ook heel veel van de kleindochters.

In deze coronatijd is een groot feest niet mogelijk. Maar de familie laat ongetwijfeld deze briljanten bruiloft niet ongemerkt voorbij gaan.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden