<p>Winnares Anita Coolen met haar reischeque. Foto: Stibat.</p>

Winnares Anita Coolen met haar reischeque. Foto: Stibat.

(Foto: Stibat)

Lege batterijen leveren Anita reischeque op

WAALRE - Iedereen die lege batterijen inlevert bij Stibat, maakt kans op mooie prijzen, zoals een reischeque. Afgelopen maand won Anita Coolen uit Waalre deze fantastische prijs. “Het liefst ga ik naar Denemarken met mijn hele gezin.”

“Het is heel verrassend dat ik de hoofdprijs heb gewonnen. Ik win nooit wat, hooguit een boek of waardebon. Met de winactie van Stibat deed ik voor het eerst mee. Ik heb elf zakjes lege batterijen ingeleverd, allemaal tegelijk. Het was meteen raak: € 1000,- aan reischeques! Nu maar hopen dat er snel een vaccin is. In deze coronatijd blijf ik voor de zekerheid thuis. Als het straks weer kan, boek ik waarschijnlijk geen vliegreis van mijn reischeques. Ik reis graag zo bewust mogelijk. Ik denk dat ik met de auto naar Denemarken ga. Het liefst met mijn man, mijn twee volwassen kinderen en hun aanhang. Die reis heb ik eerder door corona moeten cancelen. Ook al duurt het nog even, ik heb er zin in. Wat in het vat zit verzuurt niet!”

Consumenten maken kans op een prijs door 10 lege batterijen in een zakje te doen, samen met hun naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Vervolgens leveren ze dit zakje in bij een van de vele inleverpunten, bijvoorbeeld: de supermarkt of bouwmarkt. In Stibats batterijensorteercentra in Lelystad en Rotterdam, selecteren twee gerechtsdeurwaarders elke maand de 104 gelukkige winnaars.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden