<p>Loki is vrolijk, slim, actief, flink pittig, stoer en heeft een fantastisch jachtinstinct.&nbsp;</p>

Loki is vrolijk, slim, actief, flink pittig, stoer en heeft een fantastisch jachtinstinct. 

(Foto: Dierenbescherming.)

Pechvogel Loki zoekt een nieuw baasje met veel tijd

Pechvogel Loki vond na lang wachten onlangs een baas. Maar wat een pech; hij is opnieuw teruggekomen naar het asiel. Er wordt nu een nieuwe baas voor hem gezocht.

REGIO - Deze kleine knappe kerel heet Loki en is een kruising van waarschijnlijk een Jack russel en een teckel. Loki is een heel actief en enthousiast hondje. Hij heeft energie voor tien en gaat graag mee wandelen. Ook spelen op de speelwei vindt hij leuk.

Loki is een blij en enthousiast hondje, maar met een behoorlijk pittig karaktertje. Hij is heel duidelijk in wie hij wel of niet aardig vindt en vooral tegen mannen kan hij erg lelijk doen.

De Doornakker zoekt voor Loki een rustige omgeving met niet te veel prikkels bij ervaren hondenmensen die weten hoe om te gaan met een hondje als Loki. Bij andere honden of kinderen plaatsen zij Loki uit voorzorg niet.

Heb jij veel ervaring met dit type hond en wil jij Loki een nieuwe kans geven op een fijn leventje? Reageer dan snel via tel.nr. Tel.: 088 - 811 35 20 of kijk voor meer informatie op:

www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-de-doornakker/dierenopvang/asieldieren/honden/dier/155407

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden