Stoere en lieve Janus zoekt baas met ervaring

Janus, is een kruising Boerboel en Cane Corso van 6 jaar oud. Hij kon helaas niet bij zijn eigenaar blijven omdat er een kindje bij kwam en dit te veel stress voor hem. Janus. Janus is een enorme lieverd met een goed hart.

REGIO - Hij ziet er wel groot en stoer uit maar heeft een klein hartje en is best wel onzeker. Hij vindt het heerlijk om aandacht te krijgen en bij je in de buurt te zijn. Samen trainen vindt hij heel leuk en van knuffelen kan hij echt genieten.

Janus is in huis en de tuin goed waaks, hiermee moet zijn toekomstige eigenaar wel rekening houden. De Doornakker zoekt voor Janus een rustig huishouden in een rustige woonomgeving. Zij plaatsen Janus niet bij kinderen of andere huisdieren. Zijn nieuwe baasje moet voldoende ervaring hebben met (dit type) honden en weten hoe om te gaan met het waakse en wat onzekere karakter van Janus. Zoek jij een stoere hond die ook nog eens heel erg lief is? Woon je rustig en vind je het fijn om een goede waakhond in huis te hebben? Kijk voor meer informatie op:

www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-de-doornakker/dierenopvang/asieldieren/honden/dier/153778

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden