<p>De colorrun bracht veel kleur in het bos waar kinderen en volwassenen van genoten.</p>

De colorrun bracht veel kleur in het bos waar kinderen en volwassenen van genoten.

(Foto: )

OBS Ekenrooi viert feest

OBS Ekenrooi vierde 16 september het 30-jarig bestaan. Alle voorbereidingen waren in stilte getroffen en nietsvermoedend kwamen de kinderen naar school, in de verwachting dat het een dag als alle andere was met rekenen en taal. Niets was minder waar.

AALST-WAALRE - In de klas stond ze een grote verrassing te wachten, het was namelijk een verrassingsdag omdat de school jarig was en het 30-jarig bestaan vierde.

De ouders van de leerlingen waren al heel lang op de hoogte van alle plannen, zij waren onderdeel van het complot dat gesmeed was.

Met kinderchampagne werd de dag feestelijk geopend en kon het feest beginnen. De kinderen konden hun creativiteit volop gebruiken bij het gezamenlijke crea-werk. Alle 190 kinderen van de school hebben een veer geknutseld waar twee grote vleugels van zijn gemaakt. Op OBS Ekenrooi mogen zij namelijk groeien en stralen en in dit geval zelfs: vliegen.

Teun uit groep 5: ‘Het is de leukste dag in groep 5 tot nu toe!’ en ook Len uit groep 3 kan dat beamen: ‘Het leukste is nog wel dat we vandaag niet hoeven te werken!’

Colorrun en frietjes

’s Avonds mochten alle kinderen nog een keer naar school komen om verder te feesten. De kinderen hebben samen frietjes gegeten en alsof dat nog niet genoeg was vond er zelfs een heuse ‘Colorrun’ plaats! Al rennend door het bos achter de school werd het een kleurrijk tafereel waar de kinderen zich helemaal konden laten gaan.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden