<p>De Kringloopwinkel aan de Burgemeester Mollaan.</p>

De Kringloopwinkel aan de Burgemeester Mollaan.

(Foto: )

Kringloop De Kempen zoekt vrijwilligers voor winkel Waalre

Bij Kringloop de Kempen valt de term ‘ontspullen’ dagelijks, Wie de term bedacht heeft mag het zeggen, maar ontspullen geeft goed weer wat er aan de hand is. Immers veel mensen hebben de afgelopen tijd tijdens de lockdownperiode, veroorzaakt door de coronapandemie, hun huis en kasten eens goed opgeruimd en in veel gevallen de bruikbare spullen naar de Kringloopwinkel aan de Mollaan in Aalst-Waalre gebracht.

AALST-WAALRE - Dat heel veel spullen de weg naar de kringloopwinkel hebben gevonden, wordt zeer op prijs gesteld. Dat Waalrenaren nadenken over duurzaamheid en het hergebruik van spullen past heel goed bij wat het doel van kringloopwerk is: het inzamelen, sorteren, waar nodig repareren van nog bruikbare goederen en die weer tegen een lage prijs verkopen aan burgers.

Niet alleen het inzamelen is goed gelukt maar er komt bij dat ook heel veel Waalrenaren, die dat niet eerder deden, de weg naar de Waalrese Kringloopwinkel hebben gevonden, waardoor de verkoop is toegenomen.

Vrijwilligers nodig
Al met al is het dus veel drukker geworden in de winkel en wordt er naarstig gezocht naar nieuwe gemotiveerde vrijwilligers die een handje willen helpen om al die spullen weer een goede bestemming te geven. Misschien iets voor u om een aantal uren per week bij te dragen aan dit mooie en dankbare werk?

Wat houdt het in?
Assistentie wordt gezocht bij de aanname van goederen, het sorteren daarvan of het doen van kleine reparaties. Ook voor vrijwilligers die de verkoop in de winkel willen ondersteunen zijn welkom. Goed voor sociale contacten en een nuttige tijdsbesteding met leuke collega’s.

Aanmelden
U kunt zich melden bij de winkelleiding of via telefoonnummer 040-2544334. U kunt ook een bericht achterlaten via onderstaande website.

De Waalrese kringloopwinkel is gevestigd aan de Burgemeester Mollaan 50 in Aalst-Waalre. De winkel is geopend op maandag van 13.00 tot 17.00 uur en is van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur open.

www.kringloopdekempen.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden