<p>De Stekkie&#39;s minibieb is 24/7 geopend en bevat vooral veel oorlogsliteratuur.&nbsp;</p>

De Stekkie's minibieb is 24/7 geopend en bevat vooral veel oorlogsliteratuur. 

(

Foto:Mat Stekhuizen

)

Dag van de minibieb

WAALRE - Op zaterdag 19 september is er bij veel Minibiebs in het land iets leuks te doen. Bij Stekkie’s Minibieb aan de Brabantialaan 28 in Waalre zijn er extra boeken beschikbaar en kunnen bezoekers even lezen met koffie/thee en een mini-muffin. Uiteraard mogen zij de boeken daarna meenemen.

De Dag van de Minibieb wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd. Je kunt het een klein beetje zien als een Open Huis, maar dan buiten bij een Minibieb. Er worden laagdrempelige activiteiten georganiseerd. Het is voor bezoekers de kans om eens kennis te maken met de persoon achter het boekenkastje of juist met elkaar in contact te komen en boeken te ruilen.

Bezoek je één of meerdere Minibiebs op 19 september? Hou dan wel rekening met de voorschriften die in het land gelden met betrekking tot het Corona-virus. Hou afstand en was voor je bezoek jouw handen. Door het hele land zijn er activiteiten bij verschillende Minibiebs. Op de website www.dagvandeminibieb.nl kun je zien welke Minibiebs meedoen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden