<p>De leden van M.H.V. DVS gaan zaterdag op pad om loten te verkopen, maar wel op een verantwoorde manier.&nbsp;</p>

De leden van M.H.V. DVS gaan zaterdag op pad om loten te verkopen, maar wel op een verantwoorde manier. 

(Foto: De Grote Clubactie)

Verantwoord loten verkopen

De landelijke verkoop van loten voor de Grote Clubactie start zaterdag 19 september. Ook de leden van M.H.V. DVS gaan op pad en zetten zich dit jaar in voor een watertappunt op het terrein.

 WAALRE - Dit doen ze wel een verantwoorde manier die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo werken de verkopers onder andere met een QR-code, die de mensen kunnen scannen. Zij komen dan op de verenigingspagina, waar zij de loten kunnen kopen. Meer informatie over verantwoord loten (ver)kopen tijdens de Grote Clubactie 2020 is te vinden op clubactie.nl.

Cornelie Kaptein, voorzitter van M.H.V. DVS: “Onze leden zetten zich dit jaar in om extra geld op te halen voor een watertappunt op ons terrein. Dit heeft als voordeel dat de spelers en speelsters niet meer in het clubhuis of kleedkamers hun bidon hoeven bij te vullen, maar gewoon buiten. Met name in de huidige situatie van afstand houden en gesloten kleedkamers is dit een welkome oplossing. We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving!” Juist nu kunnen ze die extra steun goed gebruiken.

Jaarlijks doen ruim 5.000 verenigingen mee met de Grote Clubactie en in totaal halen zij zo’n € 9 miljoen op voor het Nederlandse verenigingsleven. Een lot kost 3 euro waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de clubkas gaat. Vorig jaar haalden de leden van M.H.V. DVS 1800 euro op. Hiermee realiseerden zij nieuwe parasols voor op het terras.

De trekking van de Grote Clubactie 2020 vindt plaats op woensdag 9 december. Vanaf donderdag 10 december staat de trekkingsuitslag op:

www.clubactie.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden