<p>Inloophuis De Eik is weer open.</p>

Inloophuis De Eik is weer open.

(Foto: )

Inloophuis de Eik is weer geopend

EINDHOVEN - Inloophuis de Eik heeft dinsdag 1 september opnieuw de deuren geopend voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden. Naast de ontmoetingsgesprekken worden ook de activiteiten en lotgenotenbijeenkomsten weer opgestart.

“Wij zijn blij dat we weer open kunnen gaan voor onze gasten. Ook onze vrijwilligers kijken er naar uit om bestaande en nieuwe gasten te ontvangen bij De Eik. We ontmoeten elkaar op 1,5 meter afstand. Wij vragen aan alle gasten om zich vooraf aan te melden voor een activiteit, bijeenkomst of ontmoetingsgesprek, omdat het aantal aanwezige gasten bij De Eik gelimiteerd is. Op deze manier kunnen wij iedereen prettig en verantwoord ontvangen. Ook als nieuwe gast nodigen we je van harte uit voor een ontmoetingsgesprek waarin we luisteren naar jouw verhaal en samen kijken wat De Eik voor jou kan betekenen. Ondertussen drinken we een kopje koffie of thee. Je bent welkom! “ zegt Thérèse van den Biggelaar, coördinator van De Eik.

Alle activiteiten zijn te vinden op de website www.inloophuis-de-eik.nl/page/agenda. Aanmelden voor een ontmoetingsgesprek kan via www.inloophuis-de-eik.nl/contact Inloophuis de Eik is gevestigd aan het Klein Tongelreplein 8 in Eindhoven.

www.inloophuis-de-eik.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden