<p>Popkoor True Colours.&nbsp;</p>

Popkoor True Colours. 

(Foto: Ingrid Roelands)

Popkoor True Colours: 'We mogen weer'!

WAALRE - De vakantie en de verplichte time-out van het afgelopen voorjaar zijn inmiddels voorbij. Popkoor True Colours is opgelucht dat zij weer kan beginnen met de wekelijkse repetities op de maandagavond in Het Huis van Waalre. Het bestuur, waaronder secretaris Peter Coté, hebben er samen met de medewerkers van Het Huis hard aan gewerkt om alles op orde te krijgen.

“We hebben er alles aan gedaan en voldoen aan alle voorwaarden die het RIVM stelt. Blij dat we de koeien weer los mogen laten in de wei. We prijzen ons gelukkig met de theaterzaal in het nieuwe gemeentehuis. We repeteren in de grote Dommelzaal waar een hypermodern luchtverversingssysteem aanwezig is. Dus voldoende ventilatie is gewaarborgd en de ruimte is meer dan groot genoeg voor onze leden, dirigent en band. Sterker nog: er passen zelfs nog enkele nieuwe leden bij met behoud van afstand.” aldus Peter Coté.

Anne Wientjes, de dirigent van het koor, vult aan: “Het zingen op grotere afstand heeft zeker ook zijn voordelen. Je kunt namelijk minder steunen op je buurman. Je leert zelfstandiger zingen. Dat komt op termijn de kwaliteit van het geheel ten goede. Het is ook fijn voor mij om weer met mijn vak bezig te mogen zijn.”

Voor True Colours is het sociale aspect heel belangrijk. Gezellig samen zingen en muziek maken staat voorop. Alle leden zijn daar op gefocust en voelen de gezamenlijke verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat we dat ook de komende tijd kunnen blijven doen. De repetities zijn iets ingekort en de koorleden spreken elkaar actief aan als de dingen niet gaan zoals afgesproken.

Meer informatie
Wil je meer weten of eens meezingen? Check de website en bel of mail Peter even om vrijblijvend een keer mee te doen: secretaris@popkoortruecolours.nl of 06-53682033.

www.popkoortruecolours.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden