<p>Katertje Pumba houdt van spelen, lekkere hapjes, rustige honden en andere katten.&nbsp;</p>

Katertje Pumba houdt van spelen, lekkere hapjes, rustige honden en andere katten. 

(Foto: Dierenbescherming.)

Pumba zoekt een thuis met liefst al een kat

Pumba is een lief, voorzichtig katertje van ongeveer 8 maanden oud. Hij is als kitten van 2 maanden oud gevonden op een camping waar hij weinig contact had met mensen. Om hem te laten wennen aan menselijk contact woont hij nu bij een gastgezin samen met een aantal andere kittens.

REGIO - Hij is gek op lekkere hapjes en speelt graag een spelletje met een bal of verenstokje. Hij is dol op andere katten en gewend aan rustige honden. Hij laat zich graag aanhalen wanneer hij rustig ergens ligt, en wordt steeds nieuwsgieriger naar visite.

De verwachting is dat Pumba na plaatsing bij een nieuwe baas mogelijk een terugval zal krijgen en het evenduurt voor hij zijn plaats weer heeft gevonden in een nieuw huishouden. Als hij eenmaal op zijn gemak is zul je een leuke huisgenoot aan hem hebben. Hij zal in de toekomst graag af en toe naar buiten gaan, hier geniet hij in het gastgezin enorm van. Ook is het belangrijk dat Pumba een kattenvriendje zal hebben waarmee hij kan optrekken. Hij is ook gewend aan rustige honden in huis. Wil je meer weten over Pumba?

www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-de-doornakker/dierenopvang/asieldieren/katten/dier/153871

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden