<p>Lia Hesemans</p>

Lia Hesemans

(Foto: )

Schrijfinspiratie opdoen in het groen

WAALRE - Wie van schrijven houdt en het leuk vindt om inspiratie op te doen, is vrijdag 28 augustus welkom in de tuin van Het Huis van Waalre. De workshop Schrijven in de Zomerschrijftuin van de bibliotheek is een laagdrempelige manier om ongedwongen te schrijven, inspiratie op te doen en te experimenteren met verschillende verhaalstijlen en dichtvormen.

De Zomerschrijftuin vindt plaats in de tuin van Het Huis van Waalre, middenin het groen. De deelnemers krijgen toegankelijke opdrachten die zij ter plekke uitwerken en delen met andere deelnemers. De Zomerschrijftuin wordt begeleid door schrijfdocent Lia Hesemans. Schrijfervaring is niet nodig.

Hesemans: “Schrijven is een vorm van vertragen. Het is langzamer kijken naar wat er gebeurt, in plaats van meegaan in de snelheid van alledag. Schrijven helpt je om je aandacht te richten, te focussen. Het is een manier om na te denken en jezelf uit te drukken.”

Praktische informatie
De Zomerschrijftuin is op vrijdag 28 augustus van 10.00-12.30 uur in de tuin van Het Huis van Waalre, Koningin Julianalaan 19. Bibliotheekleden betalen 16 euro, niet-leden, 20 euro. Bij onverhoopt slecht weer, is de workshop binnen. Reserveren via:

www.bibliotheekeindhoven.nl/ programma

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden