Groene kikker
Groene kikker Medewerker vlindertuin Waalre

Kindermiddag vlindertuin Waalre

woensdag 10 april 2024 14:00 tot 16:00

Op woensdag 10 april is de eerste kindermiddag van 2024 in IVN Vlindertuin Waalre.

Peuters en basisschoolkinderen kunnen tussen 14.00 en 16.00 uur met (groot)ouders of een andere volwassene speuren in de tuin. “We hopen op goed weer voor vlinders: warm, zonnig en niet te veel wind. Ook als het weer iets minder is, zijn er altijd wel beestjes te zien in de vlindertuin zoals mieren, kikkers, hommels of allerlei soorten kevers.”

Overal in de natuur is het veel natter dan anders en ook in de Vlindertuin is dat zo. Daarom hebben zij de waterliefhebbers onder de tuindieren gekozen als beestjes van de maand april. Kikker, pad en salamander staan op 10 april in de schijnwerpers.

Meedoen is gratis, een kleine donatie voor de tuin is welkom. Vooraf aanmelden is niet nodig. De Vlindertuin ligt in het bos bij de Blokvenlaan in Waalre. Tegenover huisnr. 43 het bospad volgen. Auto’s graag parkeren aan de Blokvenlaan, fietsen kunnen bij de tuin gestald worden.

Locatie